Traject: 'bewuster inzetten van houding en gedrag'
 

Enthousiast, professioneel, gevoel, inlevingsvermogen, dynamisch, anders dan de rest, doortastendheid, passie en energievol zijn voor mij direct passend als ik aan Jimmy denk. Ik heb Jimmy 2,5 jaar geleden leren kennen in een training bij Heijmans. Ik was direct bij de les en heb die dag met veel plezier gewerkt aan het programma.

Daarna heb ik contact gelegd en Jimmy uitgenodigd om een sessie op te zetten voor het commerciële team van Heijmans. Samen hebben we gewerkt aan het thema “bewuster inzetten van houding en gedrag”. Dit traject heeft 9 maanden gelopen en samen met het team hebben we er veel van opgestoken en zeer plezierig en leerzaam aan gewerkt.

Jimmy richt zich tijdens de training persoonlijk tot de deelnemers en weet binnen een split second het vertrouwen van de groep te verdienen. Door zijn doortastendheid weet Jimmy elke deelnemer mee te nemen in de juiste leercurve. Niemand was bang om te falen, door het gegeven vertrouwen van Jimmy aan de deelnemers kwam er een bijzonder proces op gang. Jimmy kan ook erg snel schakelen, hij verplaatst de deelnemer in nieuwe situaties en weet daar moeiteloos mee om te gaan. Het is gewoon een tweede natuur van Jimmy.
Oprecht en zelfverzekerd neemt Jimmy zijn deelnemers mee op reis in hun persoonlijke ontwikkeling.

Jimmy, dank voor je inzet en openheid!

 

Sebastiaan van Alphen

Heijmans