Coaching Op Maat

Reacties Coaching Op Maat
 

COACHEE HELENE:
‘Bij Jimmy gaat het om de kern van je bestaan. Het prettige is: hij is niet zweverig, maar geeft je praktische tools die je vooruit helpen.
Hij laat je zelf ervaren welk gedrag of welke inzichten je voordeel kunnen geven in je dagelijks leven: thuis en bij je werk.
Helder en eenvoudig laat hij je beleven waarom je bent wie je bent en welk gedrag daar uit voortkomt. Ook laat hij je ervaren wat je zou willen veranderen en hoe je dit kunt doen.
Jimmy neemt je professioneel bij de hand in een zorgvuldig voortgaande en praktische zoektocht naar wie je bent en wat je wilt in je leven.
Zijn oplossingen zijn sterk, zijn voorbeelden logisch. Humor, inlevingsvermogen en heldere analyse zijn zijn grote krachten.
Hij weet je diepste gevoelens en waarheden aan de oppervlakte te brengen en te verwoorden.
Het is veilig, helder en praktisch tijdens zijn sessies. Hij brengt licht en rust. Je kunt verder.’

COACHEE EVA:
Sessies met Jimmy zijn boeiend en intens.
Ik vond het heel bijzonder om te merken dat ik twee uur in gesprek kan zijn zonder afgeleid te worden door andere dingen, dat voelde soms bijna aan als hypnose. Wat hij zegt en hoe hij het zegt zorgt dat al mijn aandacht volledig is gericht op wat daar gebeurt.
Geen afleidende gedachten van to do-lijstjes en andere issues. En zo inspannend als het gesprek is, zo ontspannen voel ik me na afloop, met het gevoel de hele wereld aan te kunnen. Met de verkregen inzichten kan ik tussen de sessies door zelf aan de slag, wat het traject nog effectiever maakt.
Ik heb een ontwikkeling doorgemaakt, waarin ik onder andere geleerd heb me te focussen op dat wat belangrijk is ook in de hectiek van alledag. Er is een rust bij mij gekomen door onze gesprekken. Dit was precies één van mijn doelstellingen.